Infosessies

Het Transgender Infopunt organiseert opnieuw een reeks gratis infoavonden voor alle geïnteresseerden. We willen op deze manier een antwoord bieden op een aantal ‘hot topics’ waar we veel vragen over krijgen. Een uur lang krijg je een toelichting door een expert op het thema, en is er ruim tijd voor al je vragen.

Noteer alvast met stip deze reeks infoavonden in je agenda:

  • 7 september 2017: ”Opties voor fertiliteitspreservatie bij transpersonen”
    door PhD. Kelly Tillemans (Afdeling reproductieve geneeskunde, UZ Gent)- Bib Perméke Antwerpen
  • 25 oktober 2017: ”Seksualiteit en seksuele gezondheid”
    door dr. Els Elaut (psycholoog, seksuoloog en coördinator van het genderteam, UZ Gent), endocrinoloog prof dr. Guy T’Sjoen (UZ Gent), plastisch chirurg prof dr. Stan Monstrey (UZ Gent) en Judith Van Schuylenbergh (socioloog, Transgender Infopunt)- UZ Gent K3, aud1

Vragen?

Heb je vragen die je niet zelf durft stellen, stuur ze ons en wij leggen ze anoniem aan de spreker voor.

Praktisch

De infoavonden vinden plaats van 19u30 tot 21u30 of in Bib Permeke (De Coninckplein 26, 2060 Antwerpen, ingang via de Muizenstraat) of in UZ Gent (De Pintelaan 185, Gent). Inschrijven is niet nodig. We starten stipt, dus kom op tijd! De zaal in de Permeke bib is enkel bereikbaar bij aanwezigheid van de portier. Alle info over de bereikbaarheid van de Bib Permeke vind je hier en voor het UZ Gent hier. Beide zalen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.