Steun ons

Het Transgender Infopunt (TIP) startte in 2013 als laagdrempelige en neutrale instantie die openstaat voor iedereen met vragen over het transgenderthema. Op jaarbasis beluisteren, ondersteunen en informeren we ruim 1400 individuen en maatschappelijke actoren met allerlei vragen en noden in verband met gendervariatie en transgender. Naast onze vier dagen onthaal en permanentie, bouwden we ook mooie projecten uit zoals bv. het partnerproject en het geplande suïcidepreventie-project. Omdat we voortdurend streven naar een kwaliteitsvolle ondersteuning, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en nieuwe inzichten, doen we graag een beroep op jouw steun voor transgender onderzoek. Door in te zetten op onderzoek kunnen we immers problemen detecteren en analyseren en hierdoor onze werking alsook het beleid nog beter informeren en stimuleren.

Doe een gift!

  • Help ons met een gift of door een maandelijkse storting (doorlopende opdracht). Uiteraard bepaal je zelf hoeveel en wanneer je schenkt. Vanaf €40 is je gift fiscaal aftrekbaar. Je kan storten op de rekening van het Universiteitsfonds BE26 3900 9658 0329 (BIC: BBRUBEBB) met mededeling GE_659 of “Transgender Onderzoek”.
  • Bedrijven die ons willen steunen door een gift kunnen hiervoor contact met ons opnemen.
  • Wil je liever anoniem een gift doen? Dat kan. Neem hiervoor even contact op met het Universiteitsfonds UGent via Universiteitsfonds@ugent.be.

Transgender onderzoek in je testament?

Je kan transgender onderzoek ook steunen als je er niet meer bent. Met een schenking in je testament zorg je ervoor dat je iets kan nalaten aan het onderzoeksveld waarin jij gelooft. Voor alle info in verband met duolegaten kan je contact opnemen met het Universiteitsfonds UGent via Universiteitsfonds@ugent.be, zij helpen je met alle plezier verder.