10 en 12 september: praatavond en infosessie!

21/08/2018

De zomervakantie loopt stilaan ten einde en er staan opnieuw enkele interessante activiteiten op het programma voor transpersonen en hun omgeving.

Er wordt een nieuwe reeks praatavonden voor partners en ex-partners georganiseerd. De eerste vindt plaats op maandag 10 september (19u-21u) in Bibliotheek Perméke, Antwerpen (op wandelafstand van het centraal station). Ben je benieuwd hoe zo’n praatavond eruit ziet? Lees er hier meer over. Alle partners en ex-partners van transpersonen zijn welkom! Gelieve je aanwezigheid vooraf te melden via contact@transgenderinfo.be. Ben je eerder of ook geïnteresseerd in één-op-één contact met een lotgenoot? Laat het ons weten via bovenstaand e-mailadres. Het Partnerproject heeft partners en ex-partners opgeleid tot ervaringsdeskundigen om nieuwe hulpvragende partners emotioneel te ondersteunen via mail, chat, telefoon, live, etc.

Daarnaast organiseert UZ Gent op woensdag 12 september een infosessie ‘chirurgie voor transmannen’. Plastisch chirurg Prof. dr. Monstrey en uroloog dr. Spinoit geven een uur lang toelichting over het thema. Er is ook ruim tijd om jullie vragen te beantwoorden. De infosessie gaat door in UZ Gent, gebouw K3, Auditorium 1 (19u30-21u30). Inschrijven is niet nodig.