11 mei: Online praatavond voor (ex-)partners van trans personen

06/05/2020

Wegens de corona maatregelen werden de praatavonden voor partners en ex-partners van trans personen in maart en april uitgesteld. Ook de praatavond op 19 mei in Leuven zal niet kunnen doorgaan. We beslisten om toch een alternatief aan te bieden: een online praatavond. We beseffen dat de omstandigheden niet ideaal zijn. Onze praatavonden zijn exclusief voor partners en ex-partners van trans personen. Veiligheid om vrijuit te kunnen praten, ervaringen en gevoelens op een respectvolle manier te delen is één van onze belangrijkste voorwaarden.
Daarom vragen we je vriendelijk:
1. Je alleen in een afgesloten kamer/ruimte te bevinden
2. Gebruik oortjes of een koptelefoon. Op deze manier kunnen eventuele huisgenoten niets opvangen van wat andere (ex-)partners zeggen.
3. Jouw micro uit te zetten, indien je niet aan het woord bent. Dit vermindert storend achtergrondlawaai.
De praatavond gaat door op maandag 11 mei om 20u00 en zal één uurtje, max. anderhalf uur in beslag nemen. Hierbij volgen wij de digitale richtlijnen. Wegens de expertimentele fase van online praatavonden, zal de praatavond uitzonderlijk nog eens geleid worden door Melanie, de coördinator van het Partnerproject.
Heb je interesse in onze praatavond? Stuur een mailtje naar contact@transgenderinfo.be. Je zal via mail de specifieke link voor de praatavond via ‘MS Teams’ toegestuurd krijgen. Je hoeft het programma ‘MS Teams’ niet te installeren. Je klikt erop 5 minuten voordien en je kan via het web meevolgen.
Twijfel je nog? Heb je nog vragen of bezorgdheden? Aarzel niet om ons te contacteren. We antwoorden graag, of nemen je feedback met plezier mee: contact@transgenderinfo.be