19 april: Infoavond chirurgie transmannen en praatavond (ex)partners van travesties

18/04/2017

Op woensdagavond 19 april biedt het Transgender Infopunt twee interessante activiteiten aan voor transpersonen en hun omgeving.

Na de succesvolle infoavonden rond chirurgie voor transvrouwen en gelaatschirurgie organiseert het Transgender Infopunt een infoavond over chirurgie voor transmannen. Deze infosessie gaat door op UZ Gent K3Aud2. Tijdens deze infosessie worden de verschillende opties en technieken met betrekking tot chirurgie voor transmannen besproken door plastisch chirurgen prof. Stan Monstrey (UZ Gent), dr. Salvatore D’Arpa (UZ Gent) en uroloog dr. Elke Bruneel (UZ Gent). Na de presentatie is er ruimte voor vragen uit het publiek.

Op hetzelfde moment organiseert het Partnerproject voor het eerst een praatavond specifiek voor partners en ex-partners van travesties/crossdressers. Het partnerproject wil hiermee tegemoetkomen aan de nood van emotionele ondersteuning van (ex-)partners van travesties/crossdressers. De praatavond gaat door in Lekker GEC (Kon.Maria Hendrikaplein 6, Gent), vlakbij het station van Gent Sint-Pieters. Gelieve vooraf een mailtje te sturen naar contact@transgenderinfo.be