19 november: T-day!

13/11/2017

Op zondag 19 november 2017 vindt de zesde editie van T-day plaats, dé trefdag voor transpersonen en hun omgeving. Het thema voor deze editie is mentaal welbevinden. Hierbij zal de focus liggen op zelfzorg, aanvaarding en mentaal zelfbewustzijn. Voor jongeren is er een specifiek programma voorzien. Partners, familie en vrienden van trans*personen zijn ook op deze editie meer dan welkom!

Er is keuze uit meer dan 15 workshops, over onder andere weerbaarheid en veerkracht, het kruispunt tussen trans* en autisme, de connectie tussen lichaam en geest, …
Joz Motmans van het Transgender Infopunt geeft samen met Jasmine Rooms van het Centrum voor Seksuologie en Gender (UZ Gent) en Louis Liesenborghs van het RIZIV, een workshop “Transgenderzorg: verzekeringen & terugbetalingen”. Tijdens deze workshop kom je alles te weten over de algemene regels m.b.t. terugbetaling, de conventie transgenderzorg en over de impact van de nieuwe transwet hier op.

Doorheen de dag kan je verder je licht opsteken bij informatiestandjes en experts uit verschillende vakgebieden, waaronder ook het Transgender Infopunt aanwezig zal zijn. 
De dag sluit af om 17u met een heuse ‘All Bodies Welcome’-modeshow, mét receptie. 

Praktisch

De T-day start vanaf 9:00u en eindigt om 18:00u en gaat door in de STUDIO te Antwerpen. Alle informatie en inschrijven via  www.cavaria.be/t-day !