25 augustus en 22 september online partner praatavonden

28/07/2021

De ervaringsdeskundigen van het Partnerproject organiseren opnieuw twee online praatavonden:
“We zijn ondertussen halverwege het jaar en het zijn op z’n minst gezegd al bewogen maanden geweest. Er is vreugde over het feit dat we mekaar een beetje meer kunnen ontmoeten, er is ook tristesse omdat de regen ons liet zien dat het menens is met het klimaat. 

Dat er iets/veel moet veranderen is wel duidelijk. Als (ex)partner van een trans persoon heb je een nood aan verandering al meegemaakt en weet je dat het parcours er soms uitziet als een berg die niet te beklimmen valt, soms op een roller-coaster lijkt en soms ook een mooie wandeling is waar alles in bloei staat. 

Hoe het pad er ook uitziet, het helpt als je het niet alleen moet bewandelen en je af en toe kan rekenen op steun en een luisterend oor van metgezellen. We blijven dan ook zeker en vast doorgaan met het organiseren van de partnerpraatavonden. Er komen ook nieuwe begeleiders bij in het najaar.

We plannen bovendien weer live bijeenkomsten. Ontmoetingen dicht bij mekaar in plaats van in een digitale ruimte zijn immers ook bijzonder. Omdat het voor sommigen makkelijker is om online aan te sluiten, behouden we ook die setting.
 
De volgende online praatavonden gaan door op deze dagen:
• Woensdag 25 augustus 2021
• Woensdag 22 september 2021
Deze bijeenkomsten starten telkens om 20:00 uur en duren anderhalf uur. We trachten de groep te beperken tot een 7-tal deelnemers. Zo behouden we een fijne dynamiek.
Inschrijven vooraf via partnerpraatavonden@gmail.com

We zijn bezig met het inplannen van de live praatavonden in oktober en communiceren zo snel mogelijk de definitieve data! “