7e TGEU council in Antwerpen

10/04/2018

Transgender Europe (TGEU), de Europese koepelorganisatie voor transgender organisaties, organiseert tweejaarlijks de European Transgender Council, de grootste bijeenkomst voor transgender activisten in Europa. Dit jaar vindt de council plaats in deSingel in Antwerpen van 28 juni tot 1 juli 2018, en wordt deze mee georganiseerd door Cavaria, in samenwerking met Transgender Infopunt en Genres Pluriels, de 3 Belgische lidorganisaties van TGEU.

Tijdens de council komen verschillende onderwerpen rond het transgender thema aan bod tijdens lezingen en workshops. Dit jaar zal de bijeenkomst gebaseerd zijn Open Space Technology: dit betekent dat er op voorhand geen vastgelegde agenda is, maar deze met de deelnemers samen gecreëerd wordt. Voorbeelden van mogelijke onderwerpen vind je op de website van de council. Daarnaast zullen er nog tal van andere activiteiten zijn, zoals een welzijn en zelfzorg-dag.

Registreren voor de council kan hier. De kostprijs is 150 euro. Wil je graag vrijwilliger zijn tijdens de council? Je kan je hier opgeven.