Binnenkort: Partnerpraatavond en Infosessie fertiliteit

18/08/2017

De zomervakantie loopt stilaan ten einde en het Transgender Infopunt heeft opnieuw enkele interessante activiteiten op het programma voor transpersonen en hun omgeving.

Er wordt een nieuwe reeks praatavonden voor partners georganiseerd. De eerste vindt plaats op maandag 28 augustus in Gent (Hotel Cassel), vlakbij het station van Gent-Sint-Pieters. Ben je benieuwd hoe zo’n praatavond eruit ziet? Lees er hier meer over. Alle partners en ex-partners van transpersonen zijn welkom! Gelieve je aanwezigheid vooraf te melden via contact@transgenderinfo.be. Ben je eerder of ook geïnteresseerd in één-op-één contact met een lotgenoot? Laat het ons weten via bovenstaand e-mailadres. Het Partnerproject heeft partners en ex-partners opgeleid tot ervaringsdeskundigen om nieuwe hulpvragende partners emotioneel te ondersteunen via mail, chat, telefoon, live, etc.

Daarnaast vindt er donderdag 7 september een infosessie plaats over ‘opties voor fertiliteitspreservatie bij transpersonen’. Phd Kelly Tillemans, afdeling reproductieve geneeskunde UZ Gent geeft een uiteenzetting over de verschillende opties en de laatste nieuwe evoluties in het topic. Er is ook ruim tijd om jullie vragen te beantwoorden. De infosessie gaat door in Bib Perméke Antwerpen (zaal consul), op wandelafstand van het station Antwerpen Centraal: De Coninckplein 26, Antwerpen, 19u30-21u30. Je hoeft je niet op voorhand in te schrijven, we vragen enkel om op tijd aanwezig te zijn.