Data partnerpraatavonden voorjaar 2020!

25/11/2019

Het TIP organiseert in samenwerking met het CAW nieuwe praatavonden voor partners van transgender personen. Vanaf 2020 gaan we met een nieuwe formule aan de slag!
De praatavonden worden niet langer begeleid door een medewerker van het TIP, maar door (ex-)partners zelf. Het TIP leidde in samenwerking met Trefpunt Zelfhulp vzw intussen 5 (ex-)partners op tot gespreksbegeleiders. We zijn nog op zoek naar een tweede groep gespreksbegeleiders. Ben je zelf partner/ex-partner en ben je geïnteresseerd? Laat het ons weten via mail contact@transgenderinfo.be.

Voorlopig gaan de praatavonden enkel door in het lokaal CAW van Antwerpen, Gent en Leuven. De praatavonden zijn gratis en enkel toegankelijk voor partners en ex-partners. Er wordt gestart om 19u en afgerond om 21u. Gelieve je aanwezigheid vooraf te melden via contact@transgenderinfo.be.

Donderdag 16 januari: Antwerpen CAW Boysproject (Appelmanstraat 12)
Donderdag 30 januari: Gent CAW Oude Houtlei (Oude Houtlei 124)
Donderdag 6 februari: Leuven CAW Oost-Brabant (Redingestraat 6)

Twijfel je of een partnerpaatavond iets voor jou is? Meer info over de praatavonden vind je hier. Naast praten in groep is er ook mogelijkheid tot één-op-één lotgenotencontact. Lees er hier meer over of contacteer ons bij vragen/twijfels.