Contact

Als neutrale instantie is het Transgender Infopunt (TIP) gratis en anoniem toegankelijk voor iedereen met vragen over het transgenderthema. Je kunt bij ons terecht met al je zorgen en vragen over familiale problemen, werkgerelateerde aspecten, schoolcontext, transgenderzorg, discriminatie en nog veel meer. Wij bieden een luisterend oor en warm onthaal, en geven relevante en wetenschappelijk onderbouwde informatie. Organisaties en instanties kunnen bij het Infopunt terecht voor consultancy, educatie of onderzoek. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

We zijn bereikbaar op het gratis nummer 0800 96 316 of per mail op contact@transgenderinfo.be. Je kunt ons ook een bericht sturen via dit formulier. Per telefoon of mail kan tevens een persoonlijke afspraak gemaakt worden indien daar behoefte aan is.

We zijn open elke dinsdag, woensdag, donderdag & vrijdag tussen 9u-16u, met uitzondering van de wettelijke feestdagen en sluitingsdagen.

Bijstand nodig?

Anderstalige en slechthorende of dove personen kunnen via ons gratis de hulp inroepen van een intercultureel bemiddelaar of tolk. Zij kunnen je bijstaan in een gesprek met ons. Graag op voorhand een seintje als je wilt langskomen en dergelijke ondersteuning nodig hebt!

Meer weten over jouw privacy?

In onze disclaimer vind je informatie over de inhoud van de website, jouw privacy, welke gegevens we bijhouden en waarom we dat doen.