Gratis groepssessies voor trans en non-binaire personen!

25/03/2022

Vanaf april organiseert het Roze Huis van Antwerpen opnieuw groepssessies voor trans en niet binaire personen. Dit gebeurt met de inhoudelijke steun van het Transgender Infopunt.

Als TIP geven we al jaren aan dat trans personen – vaak na transitie – nog blijvend nood hebben aan een vorm van emotionele ondersteuning. Deze gratis groepssessies zien we als een antwoord op deze behoefte.

De momenten -te kiezen: online of fysiek- zijn bedoeld voor trans en niet-binaire personen die nood hebben om te praten over weerbaarheid. Thema´s die zullen passeren tijdens de sessies zijn onder meer: eenzaamheid, verlies van sociale omgeving, discriminatie en identiteitsvorming.

Per groep is er plek voor acht personen. Deze vaste groepen volgen vijf sessies rond het thema weerbaarheid, telkens met een interval van twee weken ertussen. De groepen worden begeleid door een vaste groepsbegeleider.
Herken je jezelf in deze omschrijving en wil je graag deelnemen? Schrijf je dan in via deze link: https://bit.ly/3tbxJvr Na inschrijving vindt er een kort online kennismakinggesprek plaats om iedereen in de juiste groep te plaatsen. Deelname is gratis.