Gratis nazorg sessies voor trans en non-binaire personen

16/08/2021

Het Roze Huis organiseert vanaf september online groepssessies voor trans personen en niet- binaire personen. Er zijn drie verschillende groepen. De sessies verlopen met inhoudelijke steun van Transgender Infopunt. Er wordt gewerkt met het online platform zoom. Ze zijn gericht op trans personen en niet-binaire personen die nood hebben om te praten over de psychologische impact van hun (medische) transitie, en die mogelijk nog met vragen zitten. Let op: het zijn geen infosessies.
Per groep schrijven zich maximum acht personen in. Deze vaste groep volgt vijf sessies rond het thema (medische) nazorg, telkens met een interval van twee weken ertussen. De groep wordt begeleid door een vaste groepsbegeleider. Afhankelijk van de noden van de groep, worden er na de eerste sessie(s) experten uitgenodigd om specifieke vragen te beantwoorden in een veilige context van jullie vertrouwd groepje.
Herken je jezelf in deze omschrijving en wil je graag deelnemen? Schrijf je dan in via deze link: https://docs.google.com/…/1b0TVjeuaRAOq_RChcj…/edit…. Let op: er wordt gevraagd aan de mensen die zich inschrijven, zich te engageren om deel te nemen aan álle vijf de sessies. Deelname is gratis. Er kunnen 8 personen per groep toegelaten worden. Wees er dus snel bij!