Het TIP zoekt jou…

14/08/2018

… voor feedback tijdens de ontwikkeling van het suïcidepreventieproject!

Het Transgender Infopunt werkt samen met Cavaria een project uit ter preventie van suïcide bij holebi’s en transpersonen, en zoekt daarom een klankbord van holebi’s, transpersonen en ouders dat betrokken is bij de uitwerking van het project. Je kan op verschillende manieren betrokken zijn: er zullen bijeenkomsten georganiseerd worden waarin we kijken wat de noden van holebi’s, transpersonen en ouders zijn op het vlak van suïcidepreventie en samen nadenken over de uitwerking van het project, maar je kan ook lid worden van een digitale feedbackgroep, feedback geven op een eerste uitwerking van het project, een getuigenis schrijven, … Of misschien nog iets helemaal anders? Alle suggesties zijn welkom!

Wil jij graag betrokken zijn bij de uitwerking van het suïcidepreventieproject van TIP en Cavaria? Vul dan dit formulier in, en we houden je op de hoogte!

Zit je met vragen over zelfmoord, of heb je nood aan ondersteuning? Je kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 of via zelfmoord1813.be. Voor al je vragen over het transgenderthema kan je bij ons terecht op 0800 96316.