Info- en ontmoetingsavond voor partners

16/10/2013

Het Transgender Infopunt organiseert i.s.m. Casa Rosa op 23 oktober een ontmoetings- en informatieavond gericht op de partner van een transgender persoon. Heeft je partner zichzelf (ooit) geuit als travestiet, transgender of transseksueel, of zit hij /zij met dergelijke gevoelens, dan is deze avond iets voor jou!

Op deze avond geeft Joz Motmans van het Transgender Infopunt toelichting bij een aantal belangrijke sociale, medische en juridische aspecten. Ann brengt een persoonlijke getuigenis over haar leven als partner van een trans vrouw. En verder is er ruimte voor al je vragen, bedenkingen, bezorgdheden, en voor ontmoetingen met andere partners.

We verwelkomen je graag op 23 oktober vanaf 20u in Casa Rosa, Kammerstraat 22 te Gent, Jules Braet zaal (1e verdieping). Het einde is voorzien om 22u30. De infoavond is gratis, maar wel graag je komst aanmelden voor op contact@transgenderinfo.be. Let wel: deze avond staat enkel open voor partners, niet voor kinderen of transgender personen.

De Casa Rosa is bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto. De dichtstbijzijnde parkeerplaats is de ondergrondse parking onder de Vrijdagsmarkt.