Kom langs en bekijk onze nieuwe hulpstukken

27/07/2021

Het Transgender Infopunt beschikt over een beperkt gamma aan genderbevestigende hulpstukken: binders, borstprothesen, packers, penisprothesen, pruiken, zwemkledij etc. Wij zijn geen verkooppunt, maar je kan ze komen inkijken en passen. We verwijzen je met plezier naar de juiste (web)winkels of verkooppunten. We beschikken over een pasruimte in onze onthaalruimte en kunnen je desgewenst bijstaan met
advies.

Ghislaine, één van de stichters van Transgenderkring Vlaams Brabant liet enkele maanden geleden het leven. Ghislaine had een kleine stock van hulpstukken in het kader van vervrouwelijking: borst- en tepelprothesen, vaginaprothesen, pruiken,… Haar partner doneerde deze hulpstukken aan het Transgender Infopunt. Via deze weg willen wij haar bedanken, alsook Ghislaine en haar werk voor de community in de bloemetjes zetten. We zijn blij dat deze hulpstukken iets kunnen betekenen voor andere personen in hun identiteitszoektocht/transitie.

Interesse in onze hulpstukken? Je kan langskomen tussen 9 en 16u van dinsdag tot en met vrijdag. Wil je zeker zijn dat we tijd voor je hebben? Maak dan op voorhand een afspraak via contact@transgenderinfo.be of via 0800 96 316. Heb je hulpstukken die je niet meer nodig hebt, en wil je deze graag schenken? Het TIP is een donatiepunt en neemt ze graag in ontvangst indien gewassen, ontsmet en ongeschonden!