NIEUW: partnerpraatavond in Hasselt op 4 december

29/11/2017

Voor het eerst gaat het partnerproject naar provincie Limburg! Na Gent, Leuven, Antwerpen en Roeselare wordt nu ook een praatavond in Hasselt georganiseerd. Deze gaat door op maandag 4 december in Jeugdherberg Hostel H (van 19u00 – 21u00). Alle partners en ex-partners van transpersonen zijn welkom!

“Meemaken dat je partner trans blijkt te zijn is buiten categorie van levenservaringen die je verwacht. Mensen kunnen ontmoeten die van binnenuit kunnen begrijpen hoe existentieel dit gegeven is, geeft je hoop en troost”

Op de praatavond luisteren we naar wat partners en ex-partners nodig hebben om het beste te maken van een niet-evidente situatie. Wat is moeilijk? Wat kan helpen? Een goede zelfzorg draagt bij tot een hoger welbevinden, een betere kwaliteit van leven en meer welzijn voor jou, je partner en omgeving. 

Geïnteresseerd? Lees er hier meer over. Gelieve je aanwezigheid vooraf te melden via contact@transgenderinfo.be. Ben je eerder of ook geïnteresseerd in één-op-één contact met een lotgenoot? Laat het ons weten via bovenstaand e-mailadres. Het Partnerproject heeft partners en ex-partners opgeleid tot ervaringsdeskundigen om nieuwe hulpvragende partners emotioneel te ondersteunen via mail, chat, telefoon, live, etc.

Praktisch: Jeugdherberg Hostel H ligt vlakbij het station van Hasselt, Spoorwegstraat 80 Hasselt.