Nieuwe reeks partnerpraatavonden nov-dec-jan

30/10/2021

De ervaringsdeskundigen van het partnerproject organiseren opnieuw een reeks praatavonden voor partners en ex-partners van trans personen, non-binaire personen, travesties,… Ze zorgen voor een afwisseling van live en online praatavonden. Ben je een partner of ex-partner en heb je nood aan een uitwisseling van ervaringen?
Noteer dan onderstaande data met stip in je agenda.

Donderdag 18 november (20u-21u30)   ONLINE
Woensdag 1 december (19u-21u00)     TURNHOUT, Stationstraat 80
Woensdag 8 december (19u-21u00)     GENT, Oude Houtlei 124
Woensdag 22 december (20u-21u30)   ONLINE
Woensdag 21 januari (20u-21u30)        ONLINE

De groep wordt beperkt in aantal deelnemers, zodat een fijne dynamiek behouden kan worden. Inschrijven vooraf is verplicht via: partnerpraatavonden@gmail.com.

Wist je dat we intussen 5 nieuwe mensen hebben opgeleid tot gespreksbegeleiders van praatavonden? Deze mensen zullen vanaf februari de praatavonden mee helpen begeleiden. Dit betekent dat er meer praatavonden georganiseerd zullen worden op verschillende locaties in Vlaanderen.

Twijfel je nog of een praatavond iets voor jou is? Heb je nog vragen of bezorgdheden? Neem contact op met de gespreksbegeleiders via partnerpraatavonden@gmail.com.
Nood aan een babbel via de TIP-medewerker of nood aan één-op-één lotgenotencontact? Dit kan nog steeds! Mail naar contact@transgenderinfo.be.