Nieuwe reeks praatavonden en oproep vrijwilligers!

18/10/2022

Het is interessant om dezelfde mensen terug te zien en hun evolutie en die van mij te kunnen delen: de ups en de downs, de twijfels en de goeie momenten. Ik heb de openheid enorm gewaardeerd en zou dus graag blijven komen.

Het Partnerproject organiseert opnieuw een reeks praatavonden voor partners en ex-partners van trans personen, non-binaire en genderdiverse personen.
De volgende online praatavonden gaan door op deze dagen:

  • donderdag 17 november 
  • donderdag 15 december
  • donderdag 19 januari    

Deze bijeenkomsten starten telkens om 20:00 uur en duren anderhalf uur. We trachten de groep te beperken tot een 7-tal deelnemers. Zo behouden we een fijne dynamiek.
Inschrijven vooraf via partnerpraatavonden@gmail.com. Meer info, vind je hier.

Wil je je zelf graag inzetten voor andere partners? Dat kan op verschillende manieren. Het Partnerproject zoekt nog vrijwilligers!

Wil je graag een praatavond leiden, een thema avond organiseren of partners één-op-één ondersteunen ? Misschien werk je liever achter de schermen aan de social media, herwerken van de website of wil je een standje bemensen op een Pride of ander event? Het kan allemaal !
Voor het één op één contact en het modereren van praatavonden voorzien we gratis opleiding en je komt in contact met ruimdenkende, warme mensen!

Interesse en wil je meer info: mail naar contact@transgenderinfo.be