Onderzoek naar transrelaties

04/12/2017

Informatie over de intieme partnerrelaties met een transpersoon zijn erg schaars. Om meer te weten te komen over intieme partnerrelaties heeft de Universiteit Gent een nieuw onderzoek gelanceerd Elke relatie telt’, waar het TIP aan meewerkt. Via dit onderzoek willen we meer te weten komen over intieme partnerrelaties van  zowel holebi’s, hetero’s, cis- en transpersonen die een partnerrelatie hebben, en die bereid zijn de vragenlijst in te vullen. Maar ook singles kunnen deelnemen. Door dit onderzoek krijgen we inzicht in hoe relaties precies werken. Koppels die hulp nodig hebben, kunnen we zo beter helpen.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten (voor sommigen iets langer, voor anderen iets korter). Je kan altijd even stoppen met invullen. Je krijgt dan een code en kan de vragenlijst op een later tijdstip afwerken. We zijn er ons van bewust dat bepaalde vragen gevoelig kunnen liggen. Daarom willen we benadrukken dat jouw antwoorden strikt vertrouwelijk zijn. Lees meer over hoe we jouw en je partner’s privacy beschermen.

Wanneer beide partners van een koppel deelnemen, dan kunnen zij een cinematicket voor twee personen winnen. Iedereen die bereid is zijn of haar e-mail adres achter te laten, ontvangt sowieso een gratis relatiegids over duurzaamheid en geluk. 

Neem vandaag nog deel aan deze nieuwe relatiestudie op www.elkerelatietelt.be !