Partnerproject op zoek naar ervaringsdeskundigen

14/04/2017

Het Partnerproject van het Transgender Infopunt startte op 1 maart 2017 haar tweede werkingsjaar, en blikt tevreden terug op een boeiend eerste jaar! Via het project, dat gerealiseerd werd met de steun van de Vlaamse minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, Jo Vandeurzen, wil het TIP tegemoet komen aan de gevoelde en reële nood bij (ex)partners van transgender personen naar professionele opvang en lotgenotencontact.

Het TIP ging meteen van start met een nieuwe reeks praatavonden. Naast Antwerpen, Gent en Leuven worden nu ook praatavonden in Roeselare en Hasselt georganiseerd. Voor alle data en locaties, zie kalender praatavonden. Daarnaast wil het partnerproject ook tegemoetkomen aan de behoefte van emotionele ondersteuning aan (ex)partners van travesties/crossdressers en een praatavond specifiek voor hen organiseren. Verder zijn we op zoek naar een derde groepje van (ex)partners van transpersonen die zich mee vrijwillig willen inzetten voor andere (ex)partners. Geïnteresseerd? Neem contact op met Melanie Verbeke van Transgender Infopunt: contact@transgenderinfo.be of bel 0800 96 316 (bereikbaar di-vrij 9u-16u).

Graag wil het TIP iedereen bedanken die heeft bijgedragen of bijdraagt aan dit project. We hopen ook dit jaar iets te kunnen verwezenlijken voor (ex)partners.
Heb je ideeën, opmerkingen of feedback? Laat het ons weten!