Steun het TIP met een gift!

16/12/2020

Het Transgender Infopunt krijgt wel eens vragen van personen die een gift willen schenken om het TIP te steunen. Daarom werd 2 jaar geleden het Transgender Onderzoeksfonds opgericht aan de Ugent. Met het geld uit het onderzoeksfonds kunnen we inzetten op het detecteren en analyseren van problemen, om daarna zowel het beleid als onze eigen werking te informeren en verbeteren. Sinds kort is het echter ook mogelijk om het Transgender Infopunt als dienst van het UZ Gent te steunen, aangezien het TIP daar is gevestigd. Lees er meer over op de pagina ‘Steun ons’.

Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar: dit wil zeggen dat 45% van je gift wordt omgezet in een belastingsvermindering. Bovendien bedraagt voor giften in 2020 de belastingsvermindering zelfs 60% van het werkelijk gestorte bedrag. Wil je het TIP dus graag financieel steunen, dan is nu een goed moment!

Je kan rechtstreeks online doneren via deze link.

Je kan het TIP echter ook op een niet-financiële manier steunen. Wist je dat het TIP binders inzamelt, om te herverdelen naar personen met beperkte middelen? Beschik je over een speciaal talent? Ook hulpstukken en tijd kan je doneren. Lees meer op de pagina ‘Steun ons‘.

Het TIP bedankt alle schenkers die het TIP de afgelopen jaren hebben gesteund!