T-Day op 11 november

03/11/2018

Op zondag 11 november 2018 vindt de jaarlijkse T-Day plaats in Antwerpen, waar trans personen en hun omgeving elkaar kunnen ontmoeten. Het thema van deze 7de editie is ‘thuis bij elkaar’. Doorheen de dag kan je allerlei workshops volgen, je licht opsteken bij informatiestandjes en experts uit verschillende vakgebieden. Je vindt er info over alles gaande van literatuur, gezondheid en veiligheid, tot waar je de dichtstbijzijnde trans vereniging in jouw buurt kan vinden. Ook het Infopunt is aanwezig met een stand en verzorgt enkele workshops. We hopen je er te ontmoeten!

Praktisch

De toegang is volledig gratis, en lunch is voorzien. De T-Day vindt plaats in De Studio, Maarschalk Gerardstraat 4, 2000 Antwerpen. De locatie is rolstoeltoegankelijk, en als je nood hebt aan een gebarentolk of begeleider kan je dat opgeven via het inschrijvingsformulier. Als je niet graag alleen bent, kan je tevens een buddy aanvragen. Inschrijven voor de workshops is wel aan te raden. Inschrijven doe je via het formulier onderaan op https://www.cavaria.be/t-day
Meer info nodig? Contacteer Cathy via cathy.heyman@cavaria.be (link stuurt een e-mail) of op 09-223 69 29.

After-T

Dit jaar organiseren de regenbooghuizen en lokale transgender verenigingen ook na de T-Day  een ontmoetingsmoment in elke Vlaamse provincie. Hieronder vind je alvast terug wanneer je waar terecht kan voor een drankje en een leuke babbel:
17/11 in Limburg
24/11 in Oost-Vlaanderen
8/12 in West-Vlaanderen
15/12 in Antwerpen
5/1 in Vlaams-Brabant