Transgender dag van de zichtbaarheid

31/03/2020

Vandaag is het de Internationale Dag van de Transgender Zichtbaarheid. Een belangrijke dag, en daarom wil het Transgender Infopunt vandaag een nieuw project in de kijker zetten.

Ondanks alle inspanningen die het TIP levert om voor iedereen toegankelijk te zijn, is het niet eenvoudig voor ons om zicht te krijgen op welke mensen daadwerkelijk toegang hebben tot onze informatie en hulp. Hoe meer inclusief onze werking is, hoe beter we de rechten van àlle transgender personen kunnen vertegenwoordigen.

Net daarom start onze nieuwe collega Aiden een project op waarvoor we een grote diversiteit aan transgender personen in de kijker willen zetten! Jongeren, ouderen, personen met een beperking of psychische kwetsbaarheid, personen uit etnisch-culturele minderheden… We willen jullie stem horen! Werk je graag mee? Wil je ons van feedback voorzien over onze toegankelijkheid? Binnenkort verschijnt er meer informatie over het project op onze sociale media en op onze website transgenderinfo.be, dus stay tuned als je wil weten hoe je deel kan uitmaken van het project, en vertel het door!