Vacature medewerker

18/11/2013

Het Transgender Infopunt zoekt met onmiddellijke ingang een deeltijdse (50%) medewerker voor bepaalde duur om de werking te versterken.

Het Transgender Infopunt, opgericht in maart 2013 met projectsubsidies van de Vlaamse Overheid, is het centraal informatiecentrum voor transgender thema’s. Het Transgender Infopunt is toegankelijk voor iedereen die met vragen zit over het thema transgender: transgender personen zelf, hun naaste omgeving, werkgevers, scholen, beleidsmedewerkers, … Het Infopunt voorziet in permanentie op donderdagen en vrijdagen van 9 – 17u, via een gratis telefoonnummer en per mail. Het Infopunt onderhoudt tevens een uitgebreide wetenschappelijke onderbouwde website met veel achtergrondinformatie, doorverwijsadressen voor hulpverlening en klachtenmeldingen.

Functie

De functie omvat volgende taken:

 • Je bent verantwoordelijk voor het onthaal (persoonlijk, via mail of telefoon)
 • Je staat in voor het onderhouden en updaten van de website en sociale media
 • Je verzorgt de administratie

Profiel

 • Je bent houder van een diploma in een relevante richting (Psychologie, Pedagogiek, Maatschappelijk werk, Toegepaste Psychologie) uitgereikt door een hogeschool of door een universiteit, of beschikt over gelijkgestelde expertise en minimum een bachelor-/graduaatsdiploma.
 • Je hebt ruime kennis en ervaring met de zorgsector, het thema transgenderisme, en beschikt over parate kennis van de wetgeving terzake.
 • Je beheerst de courante MS office toepassingen (Word, Excel en Access) en heeft kennis van het onderhouden van websites (CMS).
 • Je bent empathisch, communicatief, maar tevens discreet, drukt je vlot uit in het Nederlands, en werkt zorgvuldig en nauwgezet met oog voor organisatie.

Wij bieden

Salarisschaal:

Verloning voor een bachelor volgens schaal B111/B112/B113 met een minimum bruto maandloon van 2.264 euro en een maximum bruto maandloon van 3.910 euro voor een voltijdse tewerkstelling.
Een masterdiploma wordt volgens de schaal A111/A112 verloond met een minimum brutomaandloon van 2.875 euro en een maximum brutomaandloon van 4.977 euro voor een voltijdse tewerkstelling.
Het bruto maandloon is afhankelijk van de toegekende relevante ervaring.

Troeven UZ Gent:

 •  Een deeltijdse (50%) aanwerving met een contract van minimum 6 maanden.
 • Overname anciënniteit van openbare diensten (onbeperkt), relevante ervaring uit de privésector (max. 9 jaar) en toekenning van 2 jaar fictieve anciënniteit voor bachelors.
 • Gratis hospitalisatieverzekering en gratis openbaar vervoer voor woon-werkverkeer.
 • Naast on-the-job-opleiding krijg je voldoende mogelijkheden om interne opleidingen (persoonlijke en technische competenties) te volgen en je extern bij te scholen.
 • Een gunstige uurregeling en interessante verlofregeling: 26 dagen verlof + 12 dagen recuperatiedagen (40 urenweek ipv 38 urenweek). Officiële feestdagen + decretale feestdagen (11/07, 02/11, 15/11, 26/12) + 2 halve dagen Gentse Feesten.

Zin om deel uit te maken van ons dynamisch team?

Schriftelijke kandidaturen voorzien van een uitgebreid Curriculum Vitae worden verwacht per e-mail ten laatste op 30 november 2013 op contact@transgenderinfo.be t.a.v. prof. Guy T’Sjoen en dr. Joz Motmans.
Sollicitatiegesprekken met geselecteerde kandidaten zijn voorzien op 9, 10 of 11 december 2013 te Gent.

Voor meer inhoudelijke informatie kan je op hetzelfde adres terecht bij dr. Joz Motmans, of op donderdag of vrijdag op 0800/96 316.

Voor administratieve inlichtingen kan je terecht bij: Annelie Allaert, Secretaris, Dienst Rekrutering & Selectie, De Pintelaan 185, 9000 Gent, tel. 09/332 07 70