Vanaf september opnieuw partnerpraatavonden!

31/07/2018

Het partnerproject organiseert in het najaar opnieuw een reeks praatavonden in de vijf provincies in Vlaanderen. De praatavonden gaan door op een centrale en neutrale plek, vlakbij het station van Antwerpen, Hasselt, Izegem, Leuven en Gent.

  • 10 september: bib Perméke ANTWERPEN
  • 24 september: Jeugdherberg Hostel H HASSELT
  • 15 oktober: CAW Centraal-West-Vlaanderen IZEGEM
  • 19 november: CAW Oost-Brabant LEUVEN
  • 11 december: CAW Oost-Vlaanderen GENT 

De praatavonden zijn exclusief voor partners en ex-partners van transpersonen. Ze  gratis en starten telkens om 19u00. Het einde is voorzien om 21u00. Graag je aanwezigheid vooraf melden via contact@transgenderinfo.be.

Lees hier een reactie van een partner, na de praatavond:
“Ik vond het echt heel fijn om eens omringd te kunnen zijn door mensen die elke dag in dezelfde situatie verkeren als ik. Het doet ook echt deugd om te weten dat andere partners met dezelfde zorgen zitten, en dat maakt het ook allemaal wat makkelijker om dingen te relativeren of positiever in te zien.”

Er blijft ook de mogelijkheid tot één-op-één lotgenotencontact.  Het Transgender Infopunt heeft inmiddels 20 partners/ex-partners opgeleid tot ervaringsdeskundigen. Zij staan vrijwillig klaar om andere (ex-)partners emotioneel te ondersteunen via e-mail, chat, telefonisch of een live gesprek. Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar contact@transgenderinfo.be.