Word jij onze nieuwe collega (v/m/x)?

17/11/2021

Het Transgender Infopunt (TIP) is het centraal informatiecentrum over het transgenderthema. Wij zijn toegankelijk voor iedereen die met vragen zit: transgender personen zelf, hun naaste omgeving, werkgevers, scholen, beleidsmedewerkers, … Dit kunnen vragen zijn voor informatie, advies, of persoonlijke ondersteuning. Het TIP onderhoudt tevens een uitgebreide wetenschappelijke onderbouwde website met een breed scala aan achtergrondinformatie, doorverwijsadressen voor hulpverlening, en klachtenmeldingen. Het TIP bundelt zodoende correcte en actuele informatie en onderhoudt netwerken met alle relevante actoren. Tevens zet het TIP sterk in op educatie en onderzoek.

Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een tijdelijke en deeltijdse werkkracht met startdatum 1 januari 2022. 

Functie

We zijn op zoek naar een deeltijdse collega (v/m/x) voor een tewerkstelling aan 50% FTE voor bepaalde duur, startend op 1 januari 2022 tot 30 september 2022. De functie omvat zowel administratieve ondersteunende taken als onderzoeksopdrachten. De plaats van tewerkstelling is het UZ Gent.

Profiel

 • Je bent bekend met het transgenderthema.
 • Je beheerst de courante Microsoft Office toepassingen (Outlook, Excel, …) en je houdt van cijfers.
 • Je spreekt/schrijft vlot Nederlands, meertaligheid is een pluspunt, en je bent sterk in verslaggeving.
 • Je hebt sterke interesse in kwalitatief onderzoek (kennis met NVivo is een pluspunt).
 • Je werkt zorgvuldig en nauwgezet met oog voor de organisatie en beschikt over een zekere maturiteit.
 • Je kan goed om met autonomie en kan zelfstandig werken, maar je bent ook een teamplayer.
 • Flexibele werkuren schrikken je niet af.

  Hoe solliciteren?

  Schriftelijke kandidaturen (motivatiebrief en een uitgebreid Curriculum Vitae) waaruit de geschiktheid van de kandidaat (v/m/x) blijkt, worden gericht aan Joz Motmans, en enkel per mail gestuurd naar: joz.motmans@uzgent.be. Als onderwerp van je e-mail zet je “Kandidaat voornaam + achternaam”. Deadline voor solliciteren is 30 november 2021 om 17:00 uur.

  Sollicitatiegesprekken met geselecteerde kandidaten zijn voorzien op 8 december te UZ Gent (of online, afhankelijk van de dan geldende gezondheidsmaatregelen). Kandidaten worden verwacht zich beschikbaar te houden op deze datum.

  Heb je nog vragen ?

  Voor meer informatie over het profiel kan je terecht bij Joz Motmans.